Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut kaudeudesta ja hyvinvoinnista? Kaipaatko lisäansioita? Oletko täyttänyt 16 vuotta? Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, olet etsimäni henkilö. HAKUSESSA ON UUSIA, INNOKKAITA EDUSTAJIA TIIMIINI YMPÄRI SUOMEN. Aloittaminen on helppoa ja riskitöntä. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita aloituspaketteja. Et ole velvollinen tekemään myyntiä X eurolla kuukaudessa. Työ sopii hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Helsinki muut myymälätehtävät Sipoo muut myymälätehtävät Vantaa muut myymälätehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Oriflame-edustaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Niina Rundgren. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus