Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut kaudeudesta ja hyvinvoinnista? Kaipaatko lisäansioita? Oletko täyttänyt 16 vuotta? Mikäli vastasit KYLLÄ yllä oleviin kysymyksiin, olet etsimäni henkilö. HAKUSESSA ON UUSIA, INNOKKAITA EDUSTAJIA TIIMIINI YMPÄRI SUOMEN. Aloittaminen on helppoa ja riskitöntä. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita aloituspaketteja. Et ole velvollinen tekemään myyntiä X eurolla kuukaudessa. Työ sopii hyvin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo muut myymälätehtävät Helsinki muut myymälätehtävät Sipoo muut myymälätehtävät Vantaa muut myymälätehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Oriflame-edustaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Niina Rundgren. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus