Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asukaspalveluinsinööriä linjasaneeraustyömaille pääkaupunkiseudulle.

Työnkuvaan kuuluu vastata asukkaiden lisä- ja muutostyötarpeisiin urakan aikana.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vankkaa oman työn suunnittelua sekä kustannustehokasta ajattelua. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä työmaan vastaavan mestarin kanssa. Työpisteesi on liikkuva työmaiden välillä. Taloinfon internet-pohjainen asukasviestintäkanava on tärkeä käyttötyökalu. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme haastavan työn ja kilpailukykyisen ansiotason menestyvässä perheyrityksessä.

www.orayhtiot.fi

Web-osoite: http://www.orayhtiot.fi Työnantaja: ORA Yhtiöt Oy Talotekniikka Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Stella Korja, stella.korja@orayhtiot.fi, Puh: 0400 488 114 Tiedustelut arkisin klo 8-16 (ei puhelintiedusteluja 13.10.-23.10.2016 välisenä aikana) Hakemukset: Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteeseen: stella.korja@orayhtiot.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Yritystiedot

Toiminimi ORA Yhtiöt Oy Talotekniikka Y-tunnus 1957739-5 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet SH-Palvelut, Alfa Group

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

6 969 000 € 52 %

Liiketoiminnan tulos

533 000 € 89 %

Henkilöstö

10 0

Liikevoitto-%

8 % 33 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asukaspalveluinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut ORA Yhtiöt Oy Talotekniikka. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa