Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OR Welding Oy on lämpö- ja energiateknologian laitevalmistaja. Päätuotteitamme ovat putkilämmönvaihtimet ja -siirtimet, höyryturbiinien lauhduttimet, muut paineastiat sekä teollisuusputkistot. Lisätietoja toiminnastamme www.orwelding.fi Haemme nyt laajenevaan joukkoomme Rantasalmelle ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää PAINELAITESUUNNITTELIJAA. Edellytämme sinulta: -teknisen alan koulutusta (teknikko, insinööri, diplomi-insinööri) -kokemusta painelaitesuunnittelusta, erityisesti putkilämmönsiirtimistä ja muista paineastioista (myös vasta-alkajat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Rantasalmi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rantasalmi tuotesuunnittelu ja -muotoilu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OR Welding Oy Y-tunnus 1480281-3 Toimiala Metallien työstö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Painelaitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut OR Welding Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rantasalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus