Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OR Welding Oy on lämpö- ja energiateknologian laitevalmistaja. Päätuotteitamme ovat putkilämmönvaihtimet ja -siirtimet, höyryturbiinien lauhduttimet, muut paineastiat sekä teollisuusputkistot. Lisätietoja toiminnastamme www.orwelding.fi Haemme nyt laajenevaan joukkoomme Rantasalmelle ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää PAINELAITESUUNNITTELIJAA. Edellytämme sinulta: -teknisen alan koulutusta (teknikko, insinööri, diplomi-insinööri) -kokemusta painelaitesuunnittelusta, erityisesti putkilämmönsiirtimistä ja muista paineastioista (myös vasta-alkajat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Rantasalmi tuotesuunnittelu ja -muotoilu Rantasalmi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rantasalmi tuotesuunnittelu ja -muotoilu tuotesuunnittelu ja -muotoilu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Rantasalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OR Welding Oy Y-tunnus 1480281-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Painelaitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut OR Welding Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rantasalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa