Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OR Welding Oy on lämpö- ja energiateknologian laitevalmistaja. Päätuotteitamme ovat putkilämmönvaihtimet ja -siirtimet, höyryturbiinien lauhduttimet, muut paineastiat sekä teollisuusputkistot. Lisätietoja toiminnastamme www.orwelding.fi Haemme nyt laajenevaan joukkoomme Rantasalmelle ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää HITSAUSKOORDINAATTORIA. Edellytämme sinulta: -teknisen alan koulutusta (teknikko, insinööri, diplomi-insinööri) -hitsauskoulutusta (IWE/IWS/IWI tai vastaava) -painelaiteosaamista ja työkokemus hitsaavan teollisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Rantasalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OR Welding Oy Y-tunnus 1480281-3 Toimiala Metallien työstö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsauskoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut OR Welding Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rantasalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus