Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Optomed Oy is a global market leader in hand-held eye fundus camera market. Our products are distributed worldwide through such prestigious players in the medical device market as Carl Zeiss Meditec AG and Volk Optical Inc. We are now looking for an Embedded Linux SW Designer who is eager to ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Oulu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu graafinen ala Oulu tuotesuunnittelu ja -muotoilu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Optomed Oy Y-tunnus 1936446-1 Toimiala Terveydenhoitotarvikkeiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Embedded Linux SW Designer, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Optomed Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus