Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Riihimäelle tuotantotyöntekijöitä fyysiseen työhön. Työ tehdään yhdessä vuorossa ja metallialan tai pintakäsittelyalan koulutus/kokemus lasketaan eduksi. Työt alkaa hetija kestää 2 viikosta pariin kuukauteen. Työpaikan sijainnin vuoksi kulkua helpottaa huomattavasti oman auton käyttömahdollisuus.Kiinnostuitko? Täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.Ammattinimike: Tuotantotyöntekijä Sijainti: Kanta-Häme, Riihimäki Asiakas: Opteam Riihimäki Hakuaika: 19.10.2016 - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Loppi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hyvinkää tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hausjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Janakkala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Riihimäki määräaikainen Loppi määräaikainen Hyvinkää määräaikainen Hausjärvi määräaikainen Janakkala määräaikainen Riihimäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen Loppi Hyvinkää Hausjärvi Janakkala Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Opteam Yhtiöt Oy Y-tunnus 1507886-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotantotyöntekijöitä Riihimäelle, on ilmoitettu Opteam -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Opteam. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa