Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme omatoimista huoltopitoasentajaa Tuusulaan, kyseessä on vakinaistuva työtehtävä. Tehtävässä työskennellään elintarviketeollisuuden kunnossapitoasentajana. Toimenkuvaan sisältyy mm. laitteistojen ja linjastojen huoltoa, korjauksia ja käynnissäpitoa. Toivomme hakijoilta sähkö- ja/tai mekaanisen alan koulutusta sekä työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja asennuksista. Edellytämme hakijoilta myös yleisimpien teknisten prosessien tietämystä sekä sähkö- ja automaatiotekniikan osaamista.Hakijalla tulisi olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hyvinkää ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Järvenpää ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kerava ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mäntsälä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nurmijärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sipoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tuusula ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa asennus, huolto ja puhtaanapito Hyvinkää asennus, huolto ja puhtaanapito Järvenpää asennus, huolto ja puhtaanapito Kerava asennus, huolto ja puhtaanapito Mäntsälä asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Opteam Yhtiöt Oy Y-tunnus 1507886-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu Opteam -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Opteam. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 425 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus