Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Royal Ravintoloille joulukuuksi osaavia kylmäköitä. Työskentelet tässä tehtävässä Royal Ravintoloiden tilausravintolassa erityisesti kylmän puolen parissa. Näin ollen hamuamme töihin henkilöitä, joiden osaaminen painottuu erityisesti kallan tehtäviin. Haemme työhön vahvaa, valmista tekijää, joka osaa hoitaa työnsä itsenäisesti.Toivomme sinulta löytyvän aitoa intoa työtäsi kohtaan. Omaat kokin koulutuksen ja työskentelyasenteen, josta on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sipoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Opteam Yhtiöt Oy Y-tunnus 1507886-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammattitaitoinen Kokki/Kylmäkkö joulukuulle, on ilmoitettu Opteam -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Royal Ravintolat / co Opteam. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 337 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus