Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Utbildningsstyrelsen svarar för utvecklandet av utbildningen. Ämbetsverket ansvarar för utvecklandet av småbarnspedagogik, förskoleundervisningen och den grundläggande utbildningen, morgon- och eftermiddagsverksamhet, gymnasieutbildningen, den grundläggande yrkesutbildningen, vuxenutbildningen, det fria bildningsarbetet (bl.a. folkhögskolorna, studiecentralerna, sommaruniversiteten) samt den grundläggande konstundervisningen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Opetusneuvos vastaa perusopetuksen kehittämisestä Ruotsinkielinen koulutus ja varhaiskasvatus -toimintayksikössä. Opetusneuvoksen vastuualueelle kuuluu muun muassa uusiin opetussuunnitelman perusteisiin ja kansallisiin kehittämishankkeisiin liittyvät tehtävät sekä muita yleissivistävään koulutukseen liittyviä tehtäviä.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä suomen ja ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen Ruotsi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää perusopetuksen käytäntöjen tuntemusta sekä käytännön kokemusta projektinhallinnasta. Luemme eduksi:
Lisäksi arvostamme aloitteellisuutta, luovuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja tavoitteellisuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja verkostoissa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Koeaika on 6 kuukautta.
Palkkauksen peruste:
Opetushallituksen palkkausjärjestelmässä tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 13 (tehtävänpalkka 3571,91 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväpalkasta; hyvän suoriutumisen taso on 23,00 %.
Työnantaja: Opetushallitus Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Gun Oker-Blom
johtaja
Puhelin: 029 533 1138

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=02742925-8dab-467b-ae48-b6747cbb2039 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Opetushallitus Y-tunnus 0829731-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusneuvos, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Opetushallitus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa