Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖPAIKKA KUVAUS Utbildningsstyrelsen svarar för utvecklandet av utbildningen. Ämbetsverket ansvarar för utvecklandet av småbarnspedagogik, förskoleundervisningen och den grundläggande utbildningen, morgon- och eftermiddagsverksamhet, gymnasieutbildningen, den grundläggande yrkesutbildningen, vuxenutbildningen, det fria bildningsarbetet (bl.a. folkhögskolorna, studiecentralerna, sommaruniversiteten) samt den grundläggande konstundervisningen. TYÖTEHTÄVÄT Opetusneuvos vastaa perusopetuksen kehittämisestä Ruotsinkielinen koulutus ja varhaiskasvatus -toimintayksikössä. Opetusneuvoksen vastuualueelle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Hakaniemi() opetusalan esimies- ja johtotehtävät Helsinki muut opetusalan tehtävät Hakaniemi() muut opetusalan tehtävät Helsinki opetusalan esimies- ja johtotehtävät muut opetusalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Opetushallitus Y-tunnus 0829731-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opetusneuvos, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Opetushallitus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus