Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Opetus- ja kulttuuriministeriö vastaa osana valtioneuvostoa koulutus-, tiede-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopolitiikan kehittämisestä ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Ministeriön toimialaan kuuluvat myös opintotuki-, kirkollis- ja tekijänoikeusasiat. Opetus- ja kulttuuriministeriö vastaa tulevaisuuden osaamis- ja luovuusperustasta.

TYÖTEHTÄVÄT
Opetus- ja kulttuuriministeriössä on haettavana

PÄÄSIHTEERIN (ARVIOINTI- JA AVUSTUSTOIMIKUNTA) virkasuhde (Id-numero 29-166-2016).

Pääsihteerin tehtävänä on toimia arviointi- ja avustustoimikunnan sihteerinä sekä osallistua toimikunnan työtä koskevien asioiden valmisteluun, suunnitteluun ja toteuttamiseen. Arviointi- ja avustustoimikunta toimii opetus- ja kulttuuriministeriön asiantuntijaelimenä valtakunnallisten nuorisojärjestöjen ja valtakunnallisten nuorisotyön palvelujärjestöjen avustusasioissa.

Virkasuhde on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu nuoriso- ja liikuntapolitiikan osaston strategia- ja ohjausryhmään. Kyseessä on määräaikainen virkasuhde, joka kestää 31.8.2019 saakka, kuitenkin enintään toimikunnan toimikauden loppuun.

VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttavat korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys nuorisopolitiikkaan ja nuorisotyöhön sekä suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Perehtyneisyys keskushallinnon toimintaan samoin kuin muu kielitaito katsotaan eduksi.
Tehtävään ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkasuhteen tehtäväkohtainen palkanosa on 2 931,82 euroa/kk (vaativuusryhmä 8). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 500 euroa kuukaudessa

Tehtävän luonne.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.

Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Opetus- ja kulttuuriministeriö PL 29 (käyntiosoite: Valtioneuvoston jakelukeskus, Ritarikatu 2 B, Helsinki) 00023 Valtioneuvosto

Viitenumero: 29-166-2016

Web-osoite: http://www.minedu.fi Työnantaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö Sijainti: 00170 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Esko Ranto, Ylijohtaja, 0295 3 30115 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00170 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Opetus- ja kulttuuriministeriö Y-tunnus 0245872-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääsihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Opetus- ja kulttuuriministeriö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00170 - Helsinki , osoitteessa 00170 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa