Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Opetus- ja kulttuuriministeriö vastaa osana valtioneuvostoa koulutus-, tiede-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopolitiikan kehittämisestä ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Ministeriön toimialaan kuuluvat myös opintotuki-, kirkollis- ja tekijänoikeusasiat. Opetus- ja kulttuuriministeriö vastaa tulevaisuuden osaamis- ja luovuusperustasta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2017. Päättyy 28.2.2022.
Määräaikaisuuden syy: Tehtävän luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Suomen Akatemia (www.aka.fi) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen tiedehallinnon kes-kuselin. Suomen Akatemia edistää tieteellistä tutkimusta ja sen hyödyntämistä, kehittää kan-sainvälistä tieteellistä yhteistyötä, toimii asiantuntijaelimenä tiedepolitiikkaa koskevissa kysymyksissä, myöntää rahoitusta tieteelliseen tutkimukseen, tutkijankoulutukseen ja tutkimusedellytysten kehittämiseen sekä suorittaa muut sille säädettävät tai annettavat tiedepoliittiset asiatuntijatehtävät. Lisäksi Akatemia on aktiivinen toimija kansainvälisessä tiedepoliittisessa yhteistyössä. Suomen Akatemian palveluksessa on noin 140 henkilöä ja kokonaisrahoitusvolyymi on noin 440 miljoonaa euroa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö julistaa haettavaksi Suomen Akatemian

PÄÄJOHTAJAN viran (Id-numero 29-160-2016).

Pääjohtajan tehtävänä on johtaa Suomen Akatemiaa.

Virka pyritään täyttämään 1.3.2017 lukien viiden vuoden määräajaksi. Pääjohtajan nimittää val-tioneuvosto.

Virkaan nimitettäväksi esitettävän henkilön on ennen nimittämistä annettava valtion virkamies-lain 8a§:ssä tarkoitettu selvitys sidonnaisuuksistaan.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on, että pääjohtaja on tieteellisesti ansioitunut. Hänellä tulee lisäksi olla tiede- ja korkeakouluhallinnon tuntemusta sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja joh-tamiskokemus, suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa strateginen näkemys kansallisesta ja kansainvälisestä tiedepolitiikan kehittämisestä ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkauksen peruste:
Viran palkkaus vahvistetaan erikseen.
Työnantaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Anita Lehikoinen
Kansliapäällikkö
Puhelin: 0295 3 30182

Haluatko tietää työpaikan sijainnin http://maps.google.fi/?hl=fi&q=Hakaniemenranta 6 Helsinki">tässä

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=233a8040-d390-4df7-88b8-c6c0943e5bb8 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Yritystiedot

Toiminimi Opetus- ja kulttuuriministeriö Y-tunnus 0245872-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääjohtaja, Suomen Akatemia, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Opetus- ja kulttuuriministeriö. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa