Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Opetus- ja kulttuuriministeriö vastaa osana valtioneuvostoa koulutus-, tiede-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopolitiikan kehittämisestä ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Ministeriön toimialaan kuuluvat myös opintotuki-, kirkollis- ja tekijänoikeusasiat. Opetus- ja kulttuuriministeriö vastaa tulevaisuuden osaamis- ja luovuusperustasta.

TYÖTEHTÄVÄT
Suomen Akatemia (www.aka.fi) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen tiedehallinnon kes-kuselin. Suomen Akatemia edistää tieteellistä tutkimusta ja sen hyödyntämistä, kehittää kan-sainvälistä tieteellistä yhteistyötä, toimii asiantuntijaelimenä tiedepolitiikkaa koskevissa kysymyksissä, myöntää rahoitusta tieteelliseen tutkimukseen, tutkijankoulutukseen ja tutkimusedellytysten kehittämiseen sekä suorittaa muut sille säädettävät tai annettavat tiedepoliittiset asiatuntijatehtävät. Lisäksi Akatemia on aktiivinen toimija kansainvälisessä tiedepoliittisessa yhteistyössä. Suomen Akatemian palveluksessa on noin 140 henkilöä ja kokonaisrahoitusvolyymi on noin 440 miljoonaa euroa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö julistaa haettavaksi Suomen Akatemian

PÄÄJOHTAJAN viran (Id-numero 29-160-2016).

Pääjohtajan tehtävänä on johtaa Suomen Akatemiaa.

Virka pyritään täyttämään 1.3.2017 lukien viiden vuoden määräajaksi. Pääjohtajan nimittää val-tioneuvosto.

Virkaan nimitettäväksi esitettävän henkilön on ennen nimittämistä annettava valtion virkamies-lain 8a§:ssä tarkoitettu selvitys sidonnaisuuksistaan.

VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa strateginen näkemys kansallisesta ja kansainvälisestä tiedepolitiikan kehittämisestä ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Kelpoisuusvaatimuksena on, että pääjohtaja on tieteellisesti ansioitunut. Hänellä tulee lisäksi olla tiede- ja korkeakouluhallinnon tuntemusta sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja joh-tamiskokemus, suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä, Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Viran palkkaus vahvistetaan erikseen.

Tehtävän luonne.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.

Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Opetus- ja kulttuuriministeriö PL 29 (käyntiosoite: Valtioneuvoston jakelukeskus, Ritarikatu 2 B, Helsinki) 00023 Valtioneuvosto.

Viitenumero: 29-160-2016

Web-osoite: http://www.minedu.fi Työnantaja: Opetus- ja kulttuuriministeriö Sijainti: 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.03.2017 Yhteystiedot: Anita Lehikoinen , Kansliapäällikkö, 0295 3 30182 Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=233a8040-d390-4df7-88b8-c6c0943e5bb8 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Opetus- ja kulttuuriministeriö Y-tunnus 0245872-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Opetus- ja kulttuuriministeriö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) , osoitteessa 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa