Duunitori suosittelee
Head of Marketing & Communications

Frank Students

00101 - Helsinki

Huonekaluompelija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Business Development / Sales Consultant

Meltwater

00100 - Helsinki

B2B-asiakashankkija

Suomen Perintätoimisto Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä etsii Ylivieskan ammattiopistoon psykiatrisen hoitotyön tuntiopettajaa. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti: - ylempi korkeakoulututkinto - pedagogiset opinnot - alan työkokemusta vähintään kolme vuotta Hakijalle katsotaan eduksi: - ammatillisen koulutuksen opettajakokemus - näyttötutkintomestaritutkinto Hakijalta edellytetään - luovuutta ja ohjaustaitoja - kyky toimia sekä nuorten että aikuisopiskelijoiden kanssa - yhteistyökykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Ylivieska opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, ammatillinen koulutus, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus