Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä etsii Ylivieskan ammattiopistoon psykiatrisen hoitotyön tuntiopettajaa. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti: - ylempi korkeakoulututkinto - pedagogiset opinnot - alan työkokemusta vähintään kolme vuotta Hakijalle katsotaan eduksi: - ammatillisen koulutuksen opettajakokemus - näyttötutkintomestaritutkinto Hakijalta edellytetään - luovuutta ja ohjaustaitoja - kyky toimia sekä nuorten että aikuisopiskelijoiden kanssa - yhteistyökykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Ylivieska opettajat, lehtorit, professorit Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, ammatillinen koulutus, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa