Duunitori suosittelee
Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä etsii Ylivieskan ammattiopistoon psykiatrisen hoitotyön tuntiopettajaa. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti: - ylempi korkeakoulututkinto - pedagogiset opinnot - alan työkokemusta vähintään kolme vuotta Hakijalle katsotaan eduksi: - ammatillisen koulutuksen opettajakokemus - näyttötutkintomestaritutkinto Hakijalta edellytetään - luovuutta ja ohjaustaitoja - kyky toimia sekä nuorten että aikuisopiskelijoiden kanssa - yhteistyökykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Ylivieska opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, ammatillinen koulutus, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDU. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus