Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onninen vahvistaa sähkötuotteiden hankintaa. Haemme kasvavaan joukkoomme Sinua, Tuotepäällikkö Tule kehittämään keskus- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmien liiketoimintaamme. Kiinteistöautomaation vahva osaamisesi mahdollistaa tulevaisuudessa Onniselle merkittävän roolin automaatio- ja säätölaitemarkkinassa. Sinulla on osaamista ja kokemusta kyseisten tuotealueiden tuloksellisesta kasvattamisesta. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja tuloshakuinen. Työskentelet sujuvasti asiakkaiden ja toimittajien parissa. Sinulla on suomen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan hallinto Vantaa osto- ja hankinta-alan tehtävät Vantaa markkinointi Vantaa päällikkötason positiot Vantaa osto- ja hankinta-alan hallinto osto- ja hankinta-alan tehtävät markkinointi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Onninen Oy Y-tunnus 1071207-9 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Onninen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus