Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uuteen Iisalmen Onninen Express-myymäläämme Sinua, Express-myymäläpäällikkö Vastaat oman myymäläsi työn koordinoinnista ja henkilöstön johtamisesta sekä myymälän erinomaisesta asiakaspalvelusta. Olet vastuussa myymäläsi kaupallisesta tuloksesta, tehokkuudesta ja vastuuasiakkaista. Teet yhteistyötä ja kehittämistyötä ketjun muiden myymälöiden kanssa. Työssä edellytetään hyvää ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnasta ja tarpeistaan sekä kykyä havaita asiakkaan tunnistamattomat tarpeet ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Iisalmi kauppiaat ja myymälänhoito Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Onninen Oy Y-tunnus 1071207-9 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Express-myymäläpäällikkö, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Onninen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus