Duunitori suosittelee
Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uuteen Iisalmen Onninen Express -myymäläämme Sinua, Express-myymäläpäällikkö Vastaat oman myymäläsi työn koordinoinnista ja henkilöstön johtamisesta sekä myymälän erinomaisesta asiakaspalvelusta. Olet vastuussa myymäläsi kaupallisesta tuloksesta, tehokkuudesta ja vastuuasiakkaista. Teet yhteistyötä ja kehittämistyötä ketjun muiden myymälöiden kanssa. Työssä edellytetään hyvää ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnasta ja tarpeista. Sinulla on kykyä havaita asiakkaan tunnistamattomat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Iisalmi kauppiaat ja myymälänhoito Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Onninen Oy Y-tunnus 1071207-9 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Express-myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Onninen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa