Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uuteen Iisalmen Onninen Express -myymäläämme Sinua, Express-myymäläpäällikkö Vastaat oman myymäläsi työn koordinoinnista ja henkilöstön johtamisesta sekä myymälän erinomaisesta asiakaspalvelusta. Olet vastuussa myymäläsi kaupallisesta tuloksesta, tehokkuudesta ja vastuuasiakkaista. Teet yhteistyötä ja kehittämistyötä ketjun muiden myymälöiden kanssa. Työssä edellytetään hyvää ymmärrystä asiakkaan liiketoiminnasta ja tarpeista. Sinulla on kykyä havaita asiakkaan tunnistamattomat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Iisalmi kauppiaat ja myymälänhoito Iisalmi päällikkötason positiot kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Onninen Oy Y-tunnus 1071207-9 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Express-myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Onninen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus