Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme uuteen Iisalmen Onninen Express-myymäläämme, Express-myyjää, LVI Tehtävänäsi on toimia Express-myymälässä asiakaspalvelutehtävissä. Edellytämme tehtävässä vahvaa osaamista LVI-tuotteista tai sähkötuotteiden tuntemusta. Olet asiakaspalvelu- ja myyjähenkinen. Sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot ja olet nopea oppimaan uutta. Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Iisalmi myyjät ja kassahenkilöt Iisalmi myyntialan tehtävät Iisalmi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Onninen Oy Y-tunnus 1071207-9 Toimiala Lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteiden ja -tarvikkeiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Express-myyjä, LVI, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Onninen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74100 - Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa