Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa säiliöautokuljetuksiin. Aikaisempi kokemus säiliöautokuljetuksista katsotaan eduksi. ADR säiliölupa,Työturvakortti, Digikortti ja ammattipätevyyskortti välttämätön. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä lähetä kirjallinen hakemuksesi osoitteeseen: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Hollola raskaan kaluston käyttö Hollola raskas tavaraliikenne Hollola kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ongelmajätepalvelu Mäentie Oy Y-tunnus 0347199-1 Toimiala Ongelmajätteen keruu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Ongelmajätepalvelu Mäentie Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15880 - Hollola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus