Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Hei!

Olemme pieni perheyritys, toimialueenamme koko pk-seutu. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kodinhoitopalveluita, joihin kuuluu kotisiivouksen myös muita kodinhoidollisia töitä sekä asiakaspalvelua monella tasolla. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys, ja meille on myönnetty Suomalaista Palvelua avainlipun käyttöoikeus, joka on tärkeä asia niin meille yrityksenä, kuin asiakkaillemmekin.

Mitä sinä toivot työpaikaltasi? Joustavuutta ja itsenäistä työskentelyä? Lämminhenkistä työyhteisöä, jossa sinua ja ammattitaitoasi arvostavat niin esimiehesi kuin tarvittaessa tukea antavat työkaverit? Mahdollisuutta kehittyä työssäsi ja hyvää työhönopastusta? Olemme halunneet luoda yrityksestämme juuri sellaisen työpaikan, jollaista itse olimme etsineet. Nyt tähän joukkoon etsitään uutta ammattitaitoista energiaa Helsingin alueelle.

Oletko sinä meidän uusi työntekijä? Käy katsomassa nettisivumme osoitteessa oneguest.fi ja jos tunnet olevasi valmis meille töihin, lähetä heti hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen jenni@oneguest.fi. Puhelintiedustelut vain klo 16-18, sillä me kaikki teemme päivisin töitä, emmekä ehdi puhua puhelimeen ollessamme asiakkaidemme luona.

Web-osoite: http://www.oneguest.fi Työnantaja: OneGuest Oy Sijainti: 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset jenni@oneguest.fi lisätiedustelut klo16-18 puh. 0401250589 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi OneGuest Oy Y-tunnus 2358611-2 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet OG Maalaus & Tasoitus, Rageon

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

237 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

-2 000 € -167 %

Henkilöstö

7 7

Liikevoitto-%

-1 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OneGuest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki , osoitteessa 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa