Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Kesätyöntekijä, perintätehtävät - liiketalouden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei! Olemme pieni perheyritys, toimialueenamme koko pk-seutu. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kodinhoitopalveluita, joihin kuuluu kotisiivouksen myös muita kodinhoidollisia töitä sekä asiakaspalvelua monella tasolla. Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys, ja meille on myönnetty Suomalaista Palvelua avainlipun käyttöoikeus, joka on tärkeä asia niin meille yrityksenä, kuin asiakkaillemmekin. Mitä sinä toivot työpaikaltasi? Joustavuutta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OneGuest Oy Y-tunnus 2358611-2 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet OG Maalaus & Tasoitus, Rageon

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut OneGuest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus