Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Finvoicer on vuonna 2009 perustettu nopeasti kasvava laskutus-, perintä-, rahoitus- ja tilitoimistopalveluita tarjoava taloustoimisto. Asiakkaamme saavat meiltä taloushallinnon ja saatavien hallinnan palvelut saman katon alta. Toimipisteemme sijaitsee Turun ydinkeskustassa Meritalossa juuri uudistetuissa viihtyisissä toimitiloissa.

Etsimme nyt kasvavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme

KIRJANPITOTAITOISTA PALKANLASKIJAA

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti asiakkaidemme palkanlaskennasta sekä tapauskohtaisesti myös asiakasyritystesi kirjanpidosta. Arvostammekin hakijan kirjanpidon osaamista.

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen, joustavat työskentelymahdollisuudet sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet.

Odotamme sinulta
- Tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
- Vahvaa kokemusta palkanlaskennasta
- Kokemusta peruskirjanpidosta

Tule mukaan osaksi menestystarinaamme ja liity kasvavaan, nuorekkaaseen ja innovatiiviseen työyhteisöömme lähettämällä työhakemus ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@finvoicer.fi.

Ole nopea! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa joulukuussa, tarkempi aloitusajankohta on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuomas Koivisto numerosta 0400 318 044. Tutustu palveluihimme osoitteissa www.finvoicer.fi.

Web-osoite: http://www.finvoicer.fi Työnantaja: Onecapital Oy Sijainti: Käsityöläiskatu 4, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuomas Koivisto, Puh: 0400318044 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityöläiskatu 4, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Onecapital Oy Y-tunnus 2272745-4 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Finvoicer

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

729 029 € 36 %

Liiketoiminnan tulos

25 487 € -20 %

Henkilöstö

6 1

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitotaitoinen palkanlaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Onecapital Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Käsityöläiskatu 4, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa