Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasvisravintola OmNam on pieni mutta suosittu ja kehittyvä ravintola Kampissa. Tarvitsemme osa-aikaista apua salin puolelle. Iltaisin vuorossa ollaan usein yksin, joten anniskelupätevyys ja a la carte.tarjoilijan työn kokemus on välttämätöntä. Yhteistyökyky, reippaus ja oman työn organisointi on tärkeää työn sujuvuuden kannalta. Kiinnostus kasvisskenestä on selkeästi etu mutta ei välttämätöntä, sillä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OmNam Oy Y-tunnus 2593987-4 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut OmNam Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus