Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasvisravintolaan a la carte-kokemusta ja alan koulutusta omaava ripeä kokki. Oma-aloitteisuus ja oman työn hyvä organisointi on tärkeää, sillä usein iltaisin ollaan keittiössä yksin vuorossa. Kiinnostus ja kokemus vegeskenestä plussa mutta ei välttämätöntä. Olemme kunnianhimoisia laadukkaiden raaka-aineiden, kauniin esillelaiton ja vaihtelevien makumaailmojen suhteen. OmNam on pieni mutta suosittu ravintola Kampissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OmNam Oy Y-tunnus 2593987-4 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut OmNam Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus