Duunitori suosittelee
Technical Support

BMW Group

Sweden

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

B2B-palvelumyynnin osaaja, Espoo

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vegerestaurant&cafe OmNam Kampissa on viime aikoina kasvattanut suosiotaan ja tullut tunnetuksi maukkaasta kasvisruoasta, josta tulee hyvä olo. Käytämme paljon luomutuotteita, sillä ne yksinkertaisesti maistuvat paremmilta. Asiakaspaikkoja on alle 50 ja parikymmentä lisää kesällä sisäpihaterassilla. Nyt haussa huipputyyppi vastaamaan keittiön toiminnasta ja ruokatuotteen kehittämisestä! Ethän ole ihan keltanokka vaan olet oppinut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OmNam Oy Y-tunnus 2593987-4 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut OmNam Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus