Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Vegerestaurant&cafe OmNam Kampissa on viime aikoina kasvattanut suosiotaan ja tullut tunnetuksi maukkaasta kasvisruoasta, josta tulee hyvä olo. Käytämme paljon luomutuotteita, sillä ne yksinkertaisesti maistuvat paremmilta. Asiakaspaikkoja on alle 50 ja parikymmentä lisää kesällä sisäpihaterassilla.

Nyt haussa huipputyyppi vastaamaan keittiön toiminnasta ja ruokatuotteen kehittämisestä!

Ethän ole ihan keltanokka vaan olet oppinut esimiestaitosi ja keittämisen salat jo aiemmin. Olit itse sitten vegaani tai sekaani, ei haittaa kunhan kasvisruoka kiinnostaa ja ruokavaliot ovat hallussa. Osaat käsitellä hyviä raaka-aineita kunnioittavasti ja taloudellisesti. Tykkäät ehkäpä myös leipoa? Seuraat aikaasi, mutta hallussa on myös klassinen keittiö. Tarjoamme mielettömän tilaisuuden ideoida ja kehittää kasvavaa kasvisskeneä Helsingissä. Emme piperrä fine diningia, tyylimme on ennemmin casual plus.

Keittiömestarina ymmärrät ja hallitset esimiehen nelikentän: asiakasymmärryksen, kannattavan liiketoiminnan, henkilöstön ohjaaamisen ja motivoinnin sekä sujuvien prosessien tärkeyden. Kunnianhimo on hyvästä mutta se ei saa ajaa uupumukseen. Teet kaikkia työvuoroja ja työtehtäviä mielelläsi. Uskot myötäinnon voimaan, sillä pienessä mutta ammattiylpeässä työporukassa toimii paremmin porkkana kuin keppi. Englanti on osittain työkielemme, joten se on jotenkin hallittava.

Osuiko? Jos vieläpä upposi, meilaa cv ja lyhyt hakemus!

Työnantaja: OmNam Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: mirka@omnam.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi OmNam Oy Y-tunnus 2593987-4 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

289 000 € 78 %

Liiketoiminnan tulos

-65 000 € 27 %

Liikevoitto-%

-22 % 60 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut OmNam Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa