Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Omatalo Oy hakee yhteistyössä työ-ja elinkeinotoimiston kanssa koulutettavaksi RekryKoulutuksella puutaloelementtien valmistajia. Koulutuksen tavoitteena on saada Omatalo Oy Sonkajärven tehtaalle uusia puuelementtien valmistajia.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille, puutaloelementtien valmistuksesta kiinnostuneille henkilöille. Rakennusalan koulutus ja alan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton pääsyvaatimus koulutukseen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille sellaiset tiedolliset ja taidolliset valmiudet, että he tuntevat Omatalo Oy:n tehtaan eri osastojen toiminnan ja pystyvät työskentelemään monipuolisesti eri osastoilla. Omatalo Oy työllistää koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet henkilöt.

Tätä työpaikkaa haetaan työvoimakoulutuksen kautta www.te-palvelut.fi. Koulutuksen numero 668777, josta näkyvissä myös tarkemmat koulutuksen tiedot.

Tule tutustumaan koulutukseen ja sen sisältöihin Pohjois-Savon TE-toimiston Iisalmen toimipaikalle keskiviikkona 30.11.2016 klo 10-12 välisenä aikana. Paikalla työnantajan ja kouluttajan edustajat.

Web-osoite: http://www.omatalo.com Työnantaja: Omatalo Oy Sijainti: Rutakontie 50, 74300 SONKAJÄRVI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: koulutuksen päättymisen jälkeen Yhteystiedot: ks koulutuksen tiedoista Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 11.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rutakontie 50, 74300 SONKAJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi OMATALO OY Y-tunnus 2403607-5 Toimiala Puutalojen valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

12 929 649 € -24 %

Liiketoiminnan tulos

-574 402 € -66 %

Henkilöstö

94 -9

Liikevoitto-%

-4 % -100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, RekryKoulutus, Puuelementin valmistajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Omatalo Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sonkajärvi , osoitteessa Rutakontie 50, 74300 SONKAJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa