Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Omatalo Oy hakee yhteistyössä työ-ja elinkeinotoimiston kanssa koulutettavaksi RekryKoulutuksella puutaloelementtien valmistajia. Koulutuksen tavoitteena on saada Omatalo Oy Sonkajärven tehtaalle uusia puuelementtien valmistajia. Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille, puutaloelementtien valmistuksesta kiinnostuneille henkilöille. Rakennusalan koulutus ja alan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton pääsyvaatimus koulutukseen. Koulutuksen tavoitteena on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Sonkajärvi oppisopimus Sonkajärvi harjoittelupaikat oppisopimus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi OMATALO OY Y-tunnus 2403607-5 Toimiala Puutalojen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, RekryKoulutus, Puuelementin valmistajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Omatalo Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sonkajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus