Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään talven 2016 ja ensi kevään projekteihin Savon, Etelä/Pohjois-Suomen uudisrakennus kohteisiimme kokeneita kirvesmies/ rakennusmiehiä. Turvallisuuskortti oltava voimassa ja tulityökortti on plussaa. Työ on reissutyötä, joten täytyy sitoutua matkustamiseen. Hakemukseen liitteenä Cv ja palkkatoive....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Kuopio puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Omapaja Oy Y-tunnus 2399894-2 Toimiala Koulutusta palveleva toiminta Rinnakkaistoiminimet Raahen tietokonepalvelu, JOR asennus- ja asiointipalvelu, Ompeluateljee Tikintaika, PT Vetovoima, Sylin hyvä, True Bloom Jewelry, Palvelumuotoilupartio, Tietsikkari, Menestysmedia

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Omapaja Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus