Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hyvinvointipalvelut Arjessa / Oma Sydän on osa Arjessa Yhtiöitä. Arjessa Yhtiöt tuottavat lastensuojelu- ja hyvinvointipalveluja noin 800 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Tiiviissä yhteistyössä toimivien Arjessa Yhtiöiden toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Hyvinvointipalvelut Arjessa / Oma Sydän käynnistää palvelutuotannon Kouvolan seudulla. Etsimme kokenutta ja verkostoitunutta sosiaalialan ammattilaista, jolla on kykyä ja innostusta rakentaa tiimi avattavaan toimipisteeseen ja toimia tiimin lähiesimiehenä. Oma paikallistuntemuksesi ja osaamisesi on avainasemassa toiminnan käynnistämisessä. Käynnistettäviin palveluihin kuuluvat sosiaalihuollon ja lastensuojelun avohuollon mukaiset avopalvelut, esim. perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö ja valvotut ja tuetut tapaamiset.

Sinulla on vähintään sosiaali- tai terveysalan AMK -tason tutkinto sekä mahdollisesti soveltuvaa täydennyskoulutusta. Arvostamme kokemusta esimiestyöstä. Sinulla on jo kokemusta lastensuojelusta, lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään 5 vuotta.

Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä positiivisen ja kannustavan työotteen. Kykenet hoitamaan myös hallinnollisia asioita ja olet halukas oppimaan uutta.

Työssäsi johdat oman tiimisi asiakastyötä ja vastaat tilausten toteutumisesta laadukkaasti. Tukenasi sinulla on osaavat kollegat sekä koko Arjessa Yhtiöiden tuki ja valtakunnallinen yhteistyö kehittyvässä työympäristössä.

Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukseen mukaan palkkatoive.

www.omasydan.fi

Työnantaja: Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy Sijainti: 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sovitaan erikseen Yhteystiedot: Pekka Kivisaari, toimialajohtaja, Hyvinvointipalvelut, puh. 044 541 2400, pekka.kivisaari@arjessa.com Janne Telén, palvelujohtaja, puh. 044 025 9030, janne.telen@arjessa.com Hakemukset: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?21c5a9e4 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45100 KOUVOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiimin lähiesimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45100 - Kouvola , osoitteessa 45100 KOUVOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa