Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Oulun talousalueelle OHUTLEVYHITSAAJAA. Asiakkaamme on suomalainen jo yli 20 vuotta ohutlevyalalla toiminut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ohutlevytuotteen valmistusprosessin kokonaisuudessaan. Heille on tärkeää asiakkaiden tyytyväisyys ja siihen tähdätään pitkäjänteisellä työnteolla. Hitsattava materiaali voi olla rosteria tai terästä (Mig, Tig). Materiaalin ainevahvuus on 1-3 mm. Työ alkaa välittömästi. Edellytämme: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Oulu puu- ja metallialan tehtävät Oulu tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohutlevyhitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90830 - Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa