Duunitori suosittelee
Tuotannon työnjohtaja Parma Uurainen

Adecco Finland

Finland

Haemme betonityöntekijöitä Nurmijärvelle

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Oulun talousalueelle OHUTLEVYHITSAAJAA. Asiakkaamme on suomalainen jo yli 20 vuotta ohutlevyalalla toiminut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ohutlevytuotteen valmistusprosessin kokonaisuudessaan. Heille on tärkeää asiakkaiden tyytyväisyys ja siihen tähdätään pitkäjänteisellä työnteolla. Hitsattava materiaali voi olla rosteria tai terästä (Mig, Tig). Materiaalin ainevahvuus on 1-3 mm. Työ alkaa välittömästi. Edellytämme: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Oulu puu- ja metallialan tehtävät Oulu tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohutlevyhitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90830 - Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus