Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Uplus Yksityisopetus on koulutuspalveluita tarjoava yritys. Tavoitteemme on auttaa ja motivoida kaiken ikäisiä oppijoita pääsemään tavoitteisiinsa. Tarjoamme yksityisopetusta kaikissa oppiaineissa, opetamme opiskelutekniikkaa ja motivoimme oppilaitamme kohti parempia tuloksia. Lisätietoja yrityksestämme osoitteessa www.uplus.fi

Nyt etsimme tiimiimme innostavaa tutoria opettamaan C#-ohjelmointia. Tavoitteena on vahvistaa oppilaan itseluottamusta ja kohentaa hänen ohjelmoinnin osaamistaan. Aiempi kokemus opetustyöstä tai yksityisopetuksen antamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on itsevarma ote opettamiseen, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu auttaa toista kehittymään. Oppitunnit pidetään lähtökohtaisesti asiakkaan kotona, mutta erikseen sovittaessa niitä voidaan pitää myös esim. tuutorin kotona.

Työ on joustavaa ja sijoittuu yleensä iltapäivään tai iltaan, joten se sopii hyvin lisätyöksi esimerkiksi opintojen oheen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan tuomaan oma erityisosaamisesi tiimiimme. Henkilökohtaisen hakemuksen ja ansioluettelosi voit lähettää pdf-muodossa osoitteeseen info@uplus.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydytty, joten hakemus kannattaa laittaa jo tänään. Muista kertoa hakemuksessasi mikäli osaat opettaa myös muita aineita.

Web-osoite: http://www.uplus.fi Työnantaja: Uplus Yksityisopetus Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Joel Wulff, info@uplus.fi Hakemukset: info@uplus.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoinnin/C# opettaja/tuutori, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Uplus Yksityisopetus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa