Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Xamarin C# iOS virtuoosi Nyt etsitään huippukoodaajaa ohjelmoimaan mobiilisovellus Xamarin alustalla iOS-alustalle Helsinkiin/etänä Etsimämme koodari on Xamarin ja C# mestari. Tunnet erityisesti Xamarin.Android ja Xamarin.iOS osaaminen ja erityisesti iOS. Sinulla on vankka kokemus C#-kielestä ja tunnet kuin omat taskusi MvvmCross frameworkin. Toivottavaa on että sinulla on myös kokemusta JSON:sta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, tietotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Appchieve Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus