Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Xamarin C# iOS virtuoosi Nyt etsitään huippukoodaajaa ohjelmoimaan mobiilisovellus Xamarin alustalla iOS-alustalle Helsinkiin/etänä Etsimämme koodari on Xamarin ja C# mestari. Tunnet erityisesti Xamarin.Android ja Xamarin.iOS osaaminen ja erityisesti iOS. Sinulla on vankka kokemus C#-kielestä ja tunnet kuin omat taskusi MvvmCross frameworkin. Toivottavaa on että sinulla on myös kokemusta JSON:sta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, tietotekniikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Appchieve Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa