Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kotivo Oy on kiinteistön lämmitysenergian optimointiin erikoistunut yritys. Kehittelemämme älykäs huonekohtainen lämmityksenohjaus järjestelmä on suomalainen innovaatio. Kotivo-järjestelmää on asennettu vuodesta 2014 alkaen ja kiinteistöjen keskimääräiset lämmitysenergian vuotuiset säästöt ovat olleet yli 30 %. Yritys on osa pörssiyhtiö Panostaja-konsernia.

Ohjelmistosuunnittelijaa

Tulet toimimaan Kotivo-tuotekehitystiimin osana. Ohjelmistosuunnittelijana tehtäväsi ovat todella monipuolisia. Pääset osallistumaan laaja-alaisesti ohjelmistotuotannon eri vaiheisiin ja kehittämään osaamistasi haluamaasi suuntaan. Työtehtäväsi eivät ole ennalta määritellyt vaan pystyt vaikuttamaan työsi sisältöön. Pääset käyttämään uusimpia teknologioita sekä innovoimaan tulevaisuuden ratkaisuja. Odotamme sinulta hyviä ohjelmointitaitoja, ongelmanratkaisukykyä, rehellisyyttä, reippautta, tunnollisuutta, aktiivisuutta. Osaamisen ja kokemuksen olet voinut hankkia kotona, työssä tai koulussa.

Sinulla pitäisi olla kokemusta:
-C++ ohjelmointi
-Linux on sinulle tuttu

Sinulla on mielellään kokemusta myös joistakin seuraavista:
-SQL
-HTML, PHP ja Javascript
-Apache
-HW-suunnittelu
-Sulautettu elektroniikka

Haluamme mielellään kuulla omista projekteistasi joita pystyt demoamaan.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen jukka.kuutti@kotivo.fi

Lue meistä lisää osoitteessa: www.kotivo.fi

Web-osoite: http://kotivo.fi Työnantaja: Kotivo Oy Sijainti: Virastotie 23, 82730 TUUPOVAARA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jukka Kuutti, 0503419522, jukka.kuutti@kotivo.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Virastotie 23, 82730 TUUPOVAARA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koodari, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kotivo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Virastotie 23, 82730 TUUPOVAARA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa