Duunitori suosittelee
Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Prometheus-leirin tuki ry hakee ohjelmoijaa Drupal 7 / MySQL -pohjaisten www-sivujensa (www.protu.fi) kehitystyöhön. Ohjelmoijan tehtäviin kuuluu sivuston uusien toiminnallisuuksien toteuttaminen, vikojen korjaaminen ja nykyisten toiminnallisuuksien kehittäminen yhdistyksen työryhmän antamien ohjeiden pohjalta. Tehtäviisi kuuluu sivuston moduulien, teemojen ja muiden koodien kirjoittamista kulloisenkin tarpeen mukaan. Yhdistyksellä on oma vapaaehtoisista harrastajista koostuva työryhmä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Prometheus-leirin tuki ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus