Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Prometheus-leirin tuki ry hakee ohjelmoijaa Drupal 7 / MySQL -pohjaisten www-sivujensa (www.protu.fi) kehitystyöhön. Ohjelmoijan tehtäviin kuuluu sivuston uusien toiminnallisuuksien toteuttaminen, vikojen korjaaminen ja nykyisten toiminnallisuuksien kehittäminen yhdistyksen työryhmän antamien ohjeiden pohjalta. Tehtäviisi kuuluu sivuston moduulien, teemojen ja muiden koodien kirjoittamista kulloisenkin tarpeen mukaan. Yhdistyksellä on oma vapaaehtoisista harrastajista koostuva työryhmä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Prometheus-leirin tuki ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus