Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme vakavaraiselle kansainväliselle teknologia-alan asiakasyrityksellemme OHJELMISTOTESTAAJAA suorarekrytointina Ouluun. Asiakkaamme kehittää mobiilisovellusta matkakulujen hallintaan kansainvälisille markkinoille. Sovellus helpottaa yksityisten ja yrityksen matkustamisesta aiheutuvien kulujen erottamista helposti toisistaan tallentaen tiedot automaattisesti ulkoiseen tallennustilaan. Ohjelmistotestaajana pääset kehittämään, johtamaan ja toteuttamaan sovellustuotteen testaamista. Kehittämisellä parannetaan sovellustuotteen kehitysprosessin toimintaa testauksen näkökulmasta. Pääset johtamaan ja valvomaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistotestaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus