Duunitori suosittelee
Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme vakavaraiselle kansainväliselle teknologia-alan asiakasyrityksellemme OHJELMISTOTESTAAJAA suorarekrytointina Ouluun. Asiakkaamme kehittää mobiilisovellusta matkakulujen hallintaan kansainvälisille markkinoille. Sovellus helpottaa yksityisten ja yrityksen matkustamisesta aiheutuvien kulujen erottamista helposti toisistaan tallentaen tiedot automaattisesti ulkoiseen tallennustilaan. Ohjelmistotestaajana pääset kehittämään, johtamaan ja toteuttamaan sovellustuotteen testaamista. Kehittämisellä parannetaan sovellustuotteen kehitysprosessin toimintaa testauksen näkökulmasta. Pääset johtamaan ja valvomaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistotestaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa