Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme vakavaraiselle kansainväliselle teknologia-alan asiakasyrityksellemme

OHJELMISTOTESTAAJAA suorarekrytointina Ouluun.

Asiakkaamme kehittää mobiilisovellusta matkakulujen hallintaan kansainvälisille markkinoille. Sovellus helpottaa yksityisten ja yrityksen matkustamisesta aiheutuvien kulujen erottamista helposti toisistaan tallentaen tiedot automaattisesti ulkoiseen tallennustilaan.

Ohjelmistotestaajana pääset kehittämään, johtamaan ja toteuttamaan sovellustuotteen testaamista. Kehittämisellä parannetaan sovellustuotteen kehitysprosessin toimintaa testauksen näkökulmasta. Pääset johtamaan ja valvomaan ulkoisia ja sisäisiä testauksia. Toteutat testejä ja pidät huolen siitä, että tuotteen desing ja ominaisuudet ovat linjan mukaisia menestyksekästä testaamista varten.

Sinulla on alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta Hands on testauksesta sekä automatisoidun testaamisen osaamisesta. Sinulla on intohimoa ja halua oppia sekä kehittää taitojasi.

Edellytämme:
- vähintään 4 vuoden kokemus puhelimeen tarkoitettujen tuotteiden testaamisesta (Hands on testauksesta sekä automatisoidun testaamisen osaamisesta)
- teknillinen koulutus Yliopisto tai AMK(BSC tai MSC)
- laadukkaan lopputuloksen tuottaminen
- hyvät vuorovaikutustaidot englanniksi
- yhteistyökyky, kyky toimia osana tiimiä

Edut:
- Pääset työskentelemään kansainvälisessä tiimissä
- kilpailukykyinen palkka ja muut edut
- pääset kehittymään urallasi yrityksen kasvun mukana
- mahdollisuus etätyöhön!

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi palkkatoiveineen www.go-on.fi -sivujen kautta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia!

Lisätietoa tehtävästä antaa Yksikönjohtaja Juha Lämsä, +358 44 330 8810

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku, Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Oulu / Rikimet Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marja Parkkari, Puh: 044 330 8824, 044 330 8824, marja.parkkari@go-on.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistotestaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa