Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Elisa Appelsiini on Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja. Yksikkö / tulosyksikkö / osasto kuvaus Me Elisa Appelsiinissa haluamme olla täyden palvelun IT+C -talo – aina verkkojen rakentamisesta palvelumuotoiluun. Sovelluskehitysyksikkömme tavoitteena on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Ohjelmistotestaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Elisa Appelsiini. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus