Banner Elisa Appelsiini

Työpaikkakuvaus

Elisa Appelsiini on Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja.

Yksikkö / tulosyksikkö / osasto kuvaus
Me Elisa Appelsiinissa haluamme olla täyden palvelun IT+C -talo – aina verkkojen rakentamisesta palvelumuotoiluun. Sovelluskehitysyksikkömme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme, joita muuten ovat Suomen siisteimmät yritykset ja organisaatiot, paras osaaminen ja uusimmat välineet niin vanhojen toimintojen järjestämiseksi kuin uusia ratkaisuita etsittäessä.

Tehtävän sisältö
Nyt testaus-tiimimme etsii joukkoonsa Ohjelmistotestaajaa. Voisitko se olla juuri sinä?

Vastuualueillesi kuuluu toiminnallisen testauksen suunnittelua ja toteutusta, mukaan lukien dokumentaation tuottamista ja päivittämistä testauksen näkökulmasta sekä testiautomaation toteutusta että ylläpitoa.

Tehtävässä edellytämme
Tulet työskentelemään tiiviisti scrum ja lean henkisten kehitystiimien kanssa yhteistyössä joten sujuva kommunikointi, positiivinen asenne ja tiimityöskentelytaidot ovat ehdottomasti eduksi.

Sinulta löytyy halua ja uskallusta löytää virheitä ja varmistaa laatua, etkä pelkää kysyä myöskään niitä tyhmiä kysymyksiä. Olet innovatiivinen, ulospäin suuntautunut ja tarkka. Sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta.

Henkilöltä edellytämme
• Soveltuvaa IT-alan koulutusta
• Aiempaa työkokemusta laadunvarmistuksen parista
• Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Odotamme
• Testiautomaatio osaamista (Robot framework, Usetrace)
• Atlassian tuotteiden tuntemusta (Jira, Confluence)
• Intohimoa laadunvarmistukseen
• Ammattimaista, mutta rentoa asennetta työn tekemiseen

Plussaa saat ohjelmointikokemuksesta esim. koulun tai harrastusten parista sekä ISEB tai ISTQB- testaussertifikaateista. Myös NHL94 (megadrive) osaaminen katsotaan plussaksi :)

Tarjoamme
• Kilpailukykyisen ansiotason vakituisessa työsuhteessa
• Osaavan ja kannustavan työyhteisön alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa
• Mielenkiintoisen ja haastavan työn
• Tutkitusti hyvän työilmapiirin sekä avoimen keskustelukulttuurin
• Mahdollisuuden työskennellä osana ketterää, innostavaa ja nuorekasta työyhteisöä
• Viihtyisät ja modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalliossa

Lisätietoa
Lähetä hakemuksesi ja liity asiantuntijajoukkoomme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Jokimaa, Puh (09) 2530 2630 tai sähköposti. etunimi.sukunimi@elisa.fi

Työnantaja: Elisa Appelsiini Sijainti: Helsinki, Finland Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Jokimaa, Puh (09) 2530 2630 tai sähköposti. etunimi.sukunimi@elisa.fi Hakemukset: http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/elisa-tyopaikkana/ Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: 23.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Finland


Tämä työpaikka, Ohjelmistotestaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Elisa Appelsiini. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Finland .