Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme ohjelmistosuunnittelijaa työkoneiden ohjausjärjestelmien suunnittelutehtäviin.

Olet koulutukseltasi esim. ohjelmistotekniikan DI tai insinööri ja sinulla on kokemusta ohjausjärjestelmien ohjelmoinnista.
Työtehtävät määräytyvät kokemuksen mukaan eli voit olla projektipäällikkö tasoinen tai koulusta juuri valmistunut hakija.

Edellytämme kokemusta seuraavilta osa-alueilta:
- ohjelmistokehitys C, C++
- SQL
- sähkökuvien tulkinta
- työkielenä suomi ja englanti

Eduksi kokemus seuraavista:
- näyttö- ja käyttöliittymäsuunnittelu ( esim. Qt )
- väylät (esim. CAN, CANOpen, J1939, ethernet)
- työkoneiden tuntemus

Arvostamme oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyä, ryhmätyötaitoja ja aktiivista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Janne Hirvonen puhelin 050 3588 132.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.10.2016 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Insinööritoimisto Comatec Oy

Comatec Groupin emoyhtiö Insinööritoimisto Comatec Oy aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1986. Comatec Group on alansa johtava kone- ja laitesuunnitteluun erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Toimialoihimme kuuluvat työkoneet ja erikoisajoneuvot, materiaalinkäsittelyjärjestelmät, tuotantolaitteet ja -järjestelmät sekä kattilat ja voimalaitokset. Kansainväliset palvelumme koostuvat ideointi- ja konseptipalveluista, projektinhallintapalveluista sekä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelusta ja asiantuntijapalveluista, joita ovat muun muassa testaus, tekninen laskenta, tuoteturvallisuus sekä elinkaaripalvelut. Comatec Groupin liikevaihto vuonna 2015 oli 24,2 miljoonaa euroa ja henkilömäärä on noin 400. Konsernilla on useita toimistoja Suomessa sekä yksi toimisto Virossa Tallinnassa. Konserniin kuuluvat Insinööritoimisto Comatec Oy, Rantotek Oy, Insinööritoimisto Metso Oy, Oucons Oy, Insinööritoimisto Kisto Oy ja Comatec Estonia OÜ.

Web-osoite: http://www.comatec.fi Työnantaja: Comatec Group Sijainti: Kalevantie 7 C, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Liiketoimintapäällikkö Janne Hirvonen puhelin 050 3588 132, janne.hirvonen@comatec.fi Hakemukset: https://rekry.comatec.fi/recruitment/#/application/316/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1lvn8kckyyrvo&& Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalevantie 7 C, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, Tampere, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Comatec Group. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Kalevantie 7 C, 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa