Duunitori suosittelee
Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään mobiilisovelluskehittäjää Tampereelle tai Kuopioon! Nyt on mahdollisuus päästä mukaan nuorekkaaseen ja erittäin innostavaan työporukkaan mukaan! Meillä on ideointi, luovuus ja innovatiivusuus enemmän kuin sallittua ja ahkeraakin palkitaan. Yrityksemme Healthfactory Oy on nopeasti kasvava Startup yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Elämme tällä hetkellä merkittäviä vaiheita ja pääsimme juuri mukaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Healthfactory Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.12.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus