Duunitori suosittelee
Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme tiimiämme ja haemme OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA sulautettujen järjestelmien kehitykseen. Edellytämme hakijalta: - soveltuvaa korkeakoulututkintoa - erinomaista englanninkielen taitoa - ohjemointikokemusta sulautetuille järjestelmille - kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta - raportointi ja dokumentointikyvykkyyttä - kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tuotekehitykseen - kokemus RFID tekniikasta, tietokannoista ja elektroniikkasuunnittelusta katsotaan eduksi. Tarjoamme hakijalle: - näköalapaikan nopeasti kasvavalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nokia palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Nokia ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Agiler Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus