Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme tiimiämme ja haemme OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA sulautettujen järjestelmien kehitykseen. Edellytämme hakijalta: - soveltuvaa korkeakoulututkintoa - erinomaista englanninkielen taitoa - ohjemointikokemusta sulautetuille järjestelmille - kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta - raportointi ja dokumentointikyvykkyyttä - kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tuotekehitykseen - kokemus RFID tekniikasta, tietokannoista ja elektroniikkasuunnittelusta katsotaan eduksi. Tarjoamme hakijalle: - näköalapaikan nopeasti kasvavalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nokia palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Nokia ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Nokia .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Agiler Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa