Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Codetag Oy sijaitsee Kaustisella ja on perustettu vuonna 2012. Päätoimialamme on ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus. Perustajilla on yli kymmenen vuoden kokemus IT-alasta ja ohjelmistokehityksestä. Toimintamme laajentuessa haemme osaavaan joukkoomme kokenutta Full-stack tai Front-end devaajaa. Toivomme hakijalta oma-aloitteista lähestymistä työhön ja halun oppia jatkuvasti uutta. Sinun ei tarvitse välttämättä olla ohjelmointiguru ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kaustinen palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kaustinen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Codetag Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaustinen .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus