Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Codetag Oy sijaitsee Kaustisella ja on perustettu vuonna 2012. Päätoimialamme on ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus. Perustajilla on yli kymmenen vuoden kokemus IT-alasta ja ohjelmistokehityksestä. Toimintamme laajentuessa haemme osaavaan joukkoomme kokenutta Full-stack tai Front-end devaajaa. Toivomme hakijalta oma-aloitteista lähestymistä työhön ja halun oppia jatkuvasti uutta. Sinun ei tarvitse välttämättä olla ohjelmointiguru ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kaustinen palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kaustinen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kaustinen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Codetag Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaustinen .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa