Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hae meille töihin, jos olet kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä ohjelmisto- ja automaatiosuunnittelun parissa. Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja tarvitsemme uusia eri ohjelmistotekniikoiden osaajia, esimerkiksi C/C++, Python, LabView, CoDeSys ja HTML5 -tekniikat sekä Linux - ja Android - ympäristöt. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta tai kiinnostusta liikkuvista koneista, sulautetuista järjestelmistä tai konenäkösovelluksista.

Sovit joukkoomme hyvin, jos janoat työhösi mielenkiintoisia haasteita ja työskentelet mielelläsi myös kansainvälisissä asiakkuuksissa. Arvostamme aktiivista ja yrittäjämäistä asennetta, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta. Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön Jyväskylän, Tampereen, Espoon tai Kajaanin toimipisteessämme sekä kilpailukykyiset edut.

Työnantaja: Vision Development Oy Sijainti: 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pasi Salonen, Puh: 0405181305, pasi.salonen@visionsystems.fi Hakemukset: http://visiondevelopment.fi/#toihin_meille Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 87100 KAJAANI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vision Development Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani , osoitteessa 87100 KAJAANI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa