Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haussa Lead / Senior developereita Helsinkiin!

Onko sinulla useamman vuoden kokemus loistavien verkkopalvelujen kehittämisestä? Taipuuko asiakkaalta saamasi speksi käsissäsi toimivaksi ja suorituskykyiseksi koodiksi? Et pelkää ottaa vastuuta tarvittaessa laajemmistakaan kokonaisuuksista? Jos vastaus edellisiin kysymyksiin on kyllä, haluamme sinut mukaan tositarkoituksella.

Me prospectumilaiset olemme digitalisoineet ja kehittäneet vuorovaikutusta suomalaisissa (ja jatkossa myös kansainvälisissä) tapahtumissa jo kuuden vuoden ajan. Palveluitamme on nähty suurten pörssiyritysten, erilaisten järjestöjen ja pientenkin organisaatioiden kaiken kokoisissa tapahtumissa, ja kaiken näköisten ihmisten käsissä. Kanssamme pääset näköalapaikalle suomalaiseen tapahtumaskeneen ja toteuttamasi ratkaisut tarjoavat tapahtumakokemuksia tuhansille ihmisille.

Tekniseltä puolelta tunnistat seuraavat termit: Javascript, Angular, Node.js, PHP, Bootstrap, Vagrant, Nginx, MySQL, Git. Edellisten lisäksi tarjoamme sinulle hyvät vaikutusmahdollisuudet tulevaisuudessa käytettäviin teknologioihin ja pääset totta kai valitsemaan myös käyttämäsi työkalut itse. Tämän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation ja edut, modernit toimitilat Kalasatamassa ja hyvää kahvia (tai teetä)!
Jos tuntuu, että nyt kolahti, niin laitathan viestiä heti. Haemme useampaa henkilöä täydentämään tiimiämme ja paikat täytetään heti sopivien löydyttyä.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@prospectum.fi. Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Pekka Neuvoselta (040-5433500) tai Leo-Matti Lehtoselta (040-3582300). P.S. Rekrytointikonsulttien yhteydenottoihin meillä ei ole valitettavasti aikaa vastata.

Web-osoite: http://prospectum.fi Työnantaja: Prospectum Oy Sijainti: Ylistönmäentie 24, 40500 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: NEUVONEN PEKKA, Puh: 0405433500, pekka.neuvonen@prospectum.fi LEHTONEN LEO-MATTI, Puh. 0404582300, leo-matti.lehtonen@prospectum.fi Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ylistönmäentie 24, 40500 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Prospectum Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Ylistönmäentie 24, 40500 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa