Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Haussa Lead / Senior developereita Helsinkiin

Onko sinulla useamman vuoden kokemus loistavien verkkopalvelujen kehittämisestä? Taipuuko asiakkaalta saamasi speksi käsissäsi toimivaksi ja suorituskykyiseksi koodiksi? Et pelkää ottaa vastuuta tarvittaessa laajemmistakaan kokonaisuuksista? Jos vastaus edellisiin kysymyksiin on kyllä, haluamme sinut mukaan tositarkoituksella.

Me prospectumilaiset olemme digitalisoineet ja kehittäneet vuorovaikutusta suomalaisissa (ja jatkossa myös kansainvälisissä) tapahtumissa jo kuuden vuoden ajan. Palveluitamme on nähty suurten pörssiyritysten, erilaisten järjestöjen ja pientenkin organisaatioiden kaiken kokoisissa tapahtumissa, ja kaiken näköisten ihmisten käsissä. Kanssamme pääset näköalapaikalle suomalaiseen tapahtumaskeneen ja toteuttamasi ratkaisut tarjoavat tapahtumakokemuksia tuhansille ihmisille.

Tekniseltä puolelta tunnistat seuraavat termit: Javascript, Angular, Node.js, PHP, Bootstrap, Vagrant, Nginx, MySQL, Git. Edellisten lisäksi tarjoamme sinulle hyvät vaikutusmahdollisuudet tulevaisuudessa käytettäviin teknologioihin ja pääset totta kai valitsemaan myös käyttämäsi työkalut itse. Tämän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen kompensaation ja edut, modernit toimitilat Kalasatamassa ja hyvää kahvia (tai teetä)!
Jos tuntuu, että nyt kolahti, niin laitathan viestiä heti. Haemme useampaa henkilöä täydentämään tiimiämme ja paikat täytetään heti sopivien löydyttyä.

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@prospectum.fi. Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Pekka Neuvoselta (040-5433500) tai Leo-Matti Lehtoselta (040-3582300). P.S. Rekrytointikonsulttien yhteydenottoihin meillä ei ole valitettavasti aikaa vastata.

Web-osoite: http://prospectum.fi Työnantaja: Prospectum Oy Sijainti: Lautatarhankatu 6, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Neuvonen Pekka, Puh: 0405433500, pekka.neuvonen@prospectum.fi Lehtonen Leo-Matti, Puh: 0403582300, leo-matti.lehtonen@prospectum.fi Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lautatarhankatu 6, 00580 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Prospectum Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lautatarhankatu 6, 00580 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus