Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ideamarket Oy Haemme vastuullista Full Stack Lead -kehittäjää ketterään tiimiimme. Olemme myymälämarkkinoinnin ja kaupan alan uudistaja, joka ei ole ehtinyt kangistua. Pääasiallisena kehityskohteenamme on markkinointi- ja infosisällöntuotanto DS (Digital Signage)- ja ESL (Electronic Shelf Label) -näytöillä. Ohjelmistomme käyttää semanttista dataa ja automatisoi mainosnäyttöjä reaaliaikaisesti. Teemme pilviohjelmistoa, jolla pyritään ohjaamaan kaikkia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kesätyö Espoo kesätyö Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo kesätyö Espoo kesätyö kesätyö ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi kesätyö Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Ideamarket Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa