Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uskomme, että ohjelmistokehityksen tulevaisuus on automatisoinnissa, sillä se mahdollistaa asioiden tekemisen fiksummin, jolloin me kehittäjät voimme keskittyä luovuutta ja nokkeluutta vaativien ongelmien ratkaisemiseen. Mikäli sinullakin on hyviä näyttöjä asioiden tekemisestä fiksummin, sopisit varmaankin joukkoomme. Omenia on varsin tuore, nopeasti kasvava ohjelmistoautomaatioon erikoistunut suomalaisyritys. Haluamme olla alan paras kaikilla mittareilla. Se ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi sähkö- ja automaatioalan tehtävät ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistoautomaation asiantuntija, senior, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus