Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uskomme, että ohjelmistokehityksen tulevaisuus on automatisoinnissa, sillä se mahdollistaa asioiden tekemisen fiksummin, jolloin me kehittäjät voimme keskittyä luovuutta ja nokkeluutta vaativien ongelmien ratkaisemiseen. Mikäli sinullakin on hyviä näyttöjä asioiden tekemisestä fiksummin, sopisit varmaankin joukkoomme.

Omenia on varsin tuore, nopeasti kasvava ohjelmistoautomaatioon erikoistunut suomalaisyritys. Haluamme olla alan paras kaikilla mittareilla. Se vaatii jatkuvaa työtä, joten investoimme jatkuvasti aikaa ja rahaa sekä oman osaamisemme että koko alan kehittämiseen. Niinpä mottomme onkin "Omenia kehittää".

Koska kasvulle ei näy rajoja, etsimme nyt asiantuntijaksi asiakasprojekteihin kokeneita ohjelmisto- ja testausautomaation kehittäjiä. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita, joiden ratkaiseminen on varmasti palkitsevaa kokeneimmillekin asiantuntijoille. Hakemamme henkilö voi olla esim. Software Automation Developer, DevOps, Test Automation Specialist tai Software Automation Architect, sillä työtehtävät ovat muovattavissa osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Tarjoamme seuraavaa:
-Suomen kovimpien asiantuntijoiden vertaistuen
-Kuukausittaisia koulutusmahdollisuuksia
-Mukavat työkaverit ja tiivis työyhteisö
-Juuri sellaiset työvälineet, kuin itse haluat.

Käyttämiimme työkaluihin kuuluvat mm. Jenkins, Robot Framework, Python, Ansible, Docker jne.

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa omenia.fi. Saat kattavan kuvan toiminnastamme ja mahdollisista uusista työkavereistasi. Ja kun olet valmis hakemaan, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://rekrytointitalli.tehoste.com/?action=open&id=191&fcid=1. Rekrytoinnin alkuvaihetta hoitaa Omenian kanssa yhteistyössä rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen. Hakuaika on auki 6.12.2016 asti, mutta haastettelemme hakijoita jo ennen hakuajan loppumista. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Kysymyksiin vastaa Mikko Kaikkonen ma-pe klo 10-16 numerossa 040 577 3768 tai sähköpostilla: mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi.

Web-osoite: http://www.rekrytointitalli.fi Työnantaja: Rekrytointitalli Oy Sijainti: Aleksanterinkatu 17, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KAIKKONEN MIKKO, Puh: 0405773768, mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 06.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 17, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistoautomaation asiantuntija, senior, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Aleksanterinkatu 17, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa