Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus


Oulun vastaanottokeskus on Maahanmuuttoviraston ohjauksen alainen virasto, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1991. Toimipisteet ovat Oulun Heikinharjussa ja Pudasjärvellä. Oulun vastaanottokeskuksessa majoittuu sekä perheitä ja yksin tulleita aikuisia että yksin tulleita alaikäisiä turvapaikanhakijoita.
Oulun vastaanottokeskuksen tehtävänä on turvapaikanhakijoiden väliaikainen majoittaminen ja perusturvan antaminen sekä selviytymisen tukeminen ja elämänhallinnan säilyttäminen turvapaikkaprosessin aikana. Oulun vastaanottokeskuksen tehtävänä on järjestää turvapaikanhakijoille turvapaikkaprosessin ajaksi kansallisen lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaiset peruspalvelut ja tarvittavat erityispalvelut.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 2X3 viikon jaksoissa. 2-vuorotyö.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.11.2016  16:00
Virka on perustettu yksikköön.

Viran/tehtävän kuvaus:
Ohjaajan tehtäviin kuuluu turvapaikanhakijoiden vastaanotto ja majoittaminen, lakisääteisten infojen antaminen, lakisääteisen työ- ja opintotoiminnan järjestäminen, asiakkaiden neuvonta, arjen toiminnassa avustaminen sekä haastavissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden psykososiaalinen tukeminen.
Työ on jaksotyötä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, mutta tarvittaessa myös yötyötä.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.


Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hakijalta odotamme:
Vähintään ammatillista peruskoulutusta (esim. sosiaali- ja terveysala) ja kokemusta lähiohjaustyöstä. Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi turvapaikka-asioiden tuntemus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kehittämismyönteinen asenne. Odotamme myös oma-aloitteista, aktiivista ja vastuullista otetta työhön.
Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja ajokorttia. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Työsuhteeseen valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika 4 kk
Palkkauksen peruste:
Valtion vastaanottokeskuksissa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukainen tehtäväkohtainen vaativuustaso on V07, 1841,57 €. Lisäksi maksetaan tehtävästä suoriutumisen mukaista henkilökohtaista palkanosaa 15-50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Valtion vastaanottokeskusten yhdistyessä Maahanmuuttovirastoon 1.1.2017 myös palkkausjärjestelmä vaihtuu ja työsuhteet muuttuvat virkasuhteiksi.
Edut:
Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit

Työnantaja: Oulun vastaanottokeskus Työajat: jaksotyöaika. 2x3 viikon jaksoissa. 2-vuorotyö. Yhteystiedot: Tarja Pihlajisto-Särkelä
vastaava ohjaaja
Puhelin: 0295 463103
Sähköposti: tarja.pihlajisto-sarkela@ intermin.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c13d9780-c663-4084-9571-e394e2027820 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun vastaanottokeskus. Kyseessä on jaksotyöaika. 2x3 viikon jaksoissa. 2-vuorotyö.. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa