Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus


Valtakunnallinen Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tukee lähikouluperiaatteen toteutumista tarjoamalla monipuolisia palveluja yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeisiin. Valterin palvelut täydentävät kunnallisia ja alueellisia oppimisen ja koulunkäynnin tuen palveluja ja ne voivat kohdistua yksittäisen lapsen ja nuoren tai koko työyhteisön, kunnan tai alueen tarpeisiin.

Valterilla on kuusi toimipistettä, joiden yhteydessä toimii Valteri-koulu. Valteri toimii erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja osallistuu tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri toimii Opetushallituksen alaisuudessa.


Erityistä asiantuntemusta Valterilla on autismin kirjoon, neuropsykiatrisiin häiriöihin, kieleen ja kommunikointiin, kuulemiseen, näkemiseen, liikkumiseen ja motoriikkaan, neurologisiin tai muihin pitkäaikaissairauksiin sekä monitarpeisuuteen liittyvistä tuen tarpeista.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 9.1.2017. Päättyy 7.7.2017.
Määräaikaisuuden syy: Vuorotteluvapaan sijainen
Työaikamuoto: Viikkotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.10.2016  16:00

Viran/tehtävän kuvaus:
Valteri Tervaväylän toimipisteessä on avoimena ohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuus. Ohjaaja työskentelee moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hakijalta odotamme:
Lähihoitajan tutkinto sekä hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot.
Eduksi luetaan koulutus/kokemus vammaistyöstä. Palkkauksen peruste:
Palkkaus perustuu valtion oppilaitosten palkkausjärjestelmään. Palkan määräytymisen perusteena on valtion palkkausjärjestelmän (VPJ) mukainen vaativuustaso 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 0 - 50 %.
Työnantaja: Valteri-koulu Työajat: viikkotyöaika Yhteystiedot: Tuula Tolonen
oppilastuen päällikkö
Puhelin: 0295294402
Sähköposti: tuula.tolonen@valteri.fi

Annikki Vanhala
vastaavahoitaja / sairaanhoitaja
Puhelin: 0295294813
Sähköposti: annikki.vanhala@ valteri.fi

Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Valteri-koulu. Kyseessä on viikkotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa