Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Oulun vastaanottokeskus on Maahanmuuttoviraston ohjauksen alainen virasto, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1991. Toimipisteet ovat Oulun Heikinharjussa ja Pudasjärvellä. Oulun vastaanottokeskuksessa majoittuu sekä perheitä ja yksin tulleita aikuisia että yksin tulleita alaikäisiä turvapaikanhakijoita.
Oulun vastaanottokeskuksen tehtävänä on turvapaikanhakijoiden väliaikainen majoittaminen ja perusturvan antaminen sekä selviytymisen tukeminen ja elämänhallinnan säilyttäminen turvapaikkaprosessin aikana. Oulun vastaanottokeskuksen tehtävänä on järjestää turvapaikanhakijoille turvapaikkaprosessin ajaksi kansallisen lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaiset peruspalvelut ja tarvittavat erityispalvelut.

TYÖTEHTÄVÄT
Ohjaajan tehtäviin kuuluu turvapaikanhakijoiden vastaanotto ja majoittaminen, lakisääteisten infojen antaminen, lakisääteisen työ- ja opintotoiminnan järjestäminen, asiakkaiden neuvonta, arjen toiminnassa avustaminen sekä haastavissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden psykososiaalinen tukeminen.
Työ on jaksotyötä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, mutta tarvittaessa myös yötyötä.

VAATIMUKSET
Vähintään ammatillista peruskoulutusta (esim. sosiaali- ja terveysala) ja kokemusta lähiohjaustyöstä. Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi turvapaikka-asioiden tuntemus, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kehittämismyönteinen asenne. Odotamme myös oma-aloitteista, aktiivista ja vastuullista otetta työhön.
Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja ajokorttia.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen

Valtion vastaanottokeskuksissa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukainen tehtäväkohtainen vaativuustaso on V07, 1841,57 €. Lisäksi maksetaan tehtävästä suoriutumisen mukaista henkilökohtaista palkanosaa 15-50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Valtion vastaanottokeskusten yhdistyessä Maahanmuuttovirastoon 1.1.2017 myös palkkausjärjestelmä vaihtuu ja työsuhteet muuttuvat virkasuhteiksi.
Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit

tai sopimuksen mukaan.
2X3 viikon jaksoissa. 2-vuorotyö.
Vakinainen.
Virka on perustettu yksikköön. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Työsuhteeseen valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
Koeaika: Koeaika 4 kk
Viitenumero: 26-680-2016

Web-osoite: http://www.te-keskus.fi/pohjois-pohjanmaa Työnantaja: Oulun vastaanottokeskus Sijainti: 90620 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Tarja Pihlajisto-Särkelä, vastaava ohjaaja, 0295 463103, tarja.pihlajisto-sarkela@intermin.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c13d9780-c663-4084-9571-e394e2027820 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Oulun vastaanottokeskus Heikinharjuntie 66 90620 Oulu Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90620 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun vastaanottokeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90620 - Oulu , osoitteessa 90620 OULU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa