Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Valtakunnallinen Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri tukee lähikouluperiaatteen toteutumista tarjoamalla monipuolisia palveluja yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tarpeisiin. Valterin palvelut täydentävät kunnallisia ja alueellisia oppimisen ja koulunkäynnin tuen palveluja ja ne voivat kohdistua yksittäisen lapsen ja nuoren tai koko työyhteisön, kunnan tai alueen tarpeisiin.

Valterilla on kuusi toimipistettä, joiden yhteydessä toimii Valteri-koulu. Valteri toimii erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja osallistuu tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri toimii Opetushallituksen alaisuudessa.

Erityistä asiantuntemusta Valterilla on autismin kirjoon, neuropsykiatrisiin häiriöihin, kieleen ja kommunikointiin, kuulemiseen, näkemiseen, liikkumiseen ja motoriikkaan, neurologisiin tai muihin pitkäaikaissairauksiin sekä monitarpeisuuteen liittyvistä tuen tarpeista.

TYÖTEHTÄVÄT
Valteri Tervaväylän toimipisteessä on avoimena ohjaajan vuorotteluvapaan sijaisuus. Ohjaaja työskentelee moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

VAATIMUKSET
Lähihoitajan tutkinto sekä hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot.
Eduksi luetaan koulutus/kokemus vammaistyöstä.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen

Palkkaus perustuu valtion oppilaitosten palkkausjärjestelmään. Palkan määräytymisen perusteena on valtion palkkausjärjestelmän (VPJ) mukainen vaativuustaso 8. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 0 - 50 %.

Vuorotteluvapaan sijainen
Määräaikainen (alle 12 kk).
Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).
Viitenumero: 29-163-2016

Web-osoite: http://www.tervavayla.fi Työnantaja: Valteri-koulu Sijainti: 90130 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017 Yhteystiedot: Tuula Tolonen, oppilastuen päällikkö, 0295294402, tuula.tolonen@valteri.fi Annikki Vanhala, vastaavahoitaja / sairaanhoitaja, 0295294813, annikki.vanhala@valteri.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5308ac01-d0f8-4586-85d2-8c617972d0c2 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Tervaväylä PL 106 90049 VALTERI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90130 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Valteri-koulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90130 - Oulu , osoitteessa 90130 OULU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa