Duunitori suosittelee
CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raution Toimintakeskus on ohjausta ja tukea tarvitseville kehitysvammaisille aikuisille suunniteltu asumis-, työ- ja päivätoimintayksikkö. Raution Toimintakeskuksen toiminnan visio on kehitysvammaisten ihmisten hyvä elämä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Toimintakeskus on perustettu 2008. Haemme ohjaajaa Raution asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työkokemus noin 2 vuotta. Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Imatra musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Satakielen laulu ry/Raution toimintakeskus. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus