Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raution Toimintakeskus on ohjausta ja tukea tarvitseville kehitysvammaisille aikuisille suunniteltu asumis-, työ- ja päivätoimintayksikkö. Raution Toimintakeskuksen toiminnan visio on kehitysvammaisten ihmisten hyvä elämä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Toimintakeskus on perustettu 2008. Haemme ohjaajaa Raution asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työkokemus noin 2 vuotta. Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Imatra musiikki- ja viihdealan tehtävät Imatra .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Satakielen laulu ry/Raution toimintakeskus. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa