Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Raution Toimintakeskus on ohjausta ja tukea tarvitseville kehitysvammaisille aikuisille suunniteltu asumis-, työ- ja päivätoimintayksikkö. Raution Toimintakeskuksen toiminnan visio on kehitysvammaisten ihmisten hyvä elämä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Toimintakeskus on perustettu 2008. Haemme ohjaajaa Raution asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työkokemus noin 2 vuotta. Tehtävänäsi on yksilöllisen elämänsuunnittelun mukaisesti asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Imatra musiikki- ja viihdealan tehtävät Imatra .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Satakielen laulu ry/Raution toimintakeskus. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa