Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Triangeli on perhekuntoutusyksikkö, jossa on paikka seitsemälle perheelle. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista kuntoutusta suunnitelman mukaisesti koko perheelle. Asiakasryhmiä ovat mm. paljon tukea tarvitsevat teini-vanhemmat, kriisiytyneissä elämäntilanteissa olevat perheet, joissa vanhemmilla on erilaisia psyykkisiä ja sosiaalisia ongelmia sekä maahanmuuttajataustaiset perheet.

Tarjoamme antoisan ja merkityksellisen työn vauvaperheiden hyväksi Triangelin mukavassa, ensikodin arvoja toteuttavassa, seitsemän hengen työyhteisössä. Yksikön arjen toimivuudesta vastuun kantaa vastaava ohjaaja yhdessä johtajan kanssa. Ohjaaja työskentelee Triangelissa kaksivuorotyössä osallistuen yksikön asiakkaiden päivittäiseen hoito- ja kuntoutusprosessiin sekä vanhemmuuden arviointiin. Perheen kanssa työskentelyssä tavoitteena on kiintymyssuhteen syntyminen vauvan ja vanhemman välille, vanhemmuuden herääminen ja vahvistuminen sekä yhteisen arkielämän taitojen oppiminen perheessä.

Sijaisuuteen haemme sosiaalialan- tai terveysalan ammattilaista, jolla on vähintään opisto-/ammattikorkeakoulutasoinen koulutus. Luemme eduksi kokemuksen kriisi-/traumatyöstä, psykiatriasta sekä lastensuojelu- ja vauvatyöstä.Työntekijöillä on mahdollisuus osallistua koulutuksiin ja säännölliseen työnohjaukseen.

Tehtävään valitun tulee ennen työsuhteen alkua esittää itseään koskeva rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävään edellytetään voimassa olevaa hygieniapassia. Helsingin ensikoti on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.helsinginensikoti.fi Työnantaja: Helsingin Ensikoti ry Sijainti: Ensi-Kodin tie 4, 00510 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.12.2016, sijaisuus 31.10.2017 saakka Yhteystiedot: Johtaja Niina Planting-Pernu, 0407695306 Triangelin vastaava ohjaaja Pipsa Tamminen 040 523 0781 Hakemukset: Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen osoitteella: Helsingin ensikoti ry/Planting-Pernu Ensi-Kodin tie 4, 00510 Helsinki Kuoreen merkintä "HAKEMUS" Hakemuksia ei palauteta. Haastatteluun valituille ilmoitetaan haastatteluaika 28.10.2016. Tehtävään liittyvät haastattelut pidetään 31.10.2016 klo 12-15.30. Mahdollisesti toteutamme myös ryhmähaastattelun hakijatilanteesta riippuen. Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ensi-Kodin tie 4, 00510 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Ensikoti ry. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ensi-Kodin tie 4, 00510 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa