Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Olemme nuorekas, tapahtumamarkkinointiin ja promootioihin erikoistunut yritys. Toimimme maanlaajuisesti ja tällä hetkellä palkkalistoillamme on yli 130 ammattitaitoista työntekijää ympäri Suomea. Referensseistämme löytyy useita merkittäviä ja laadukkaita brändejä, kuten Paulig, Suomen Lähikauppa ja Danone.

Haemme nyt vahvuuteemme uusia ja energisiä promootiotyöntekijöitä. Työ on osa-aikaista sekä iltapäivä- ja viikonloppupainotteista.

Odotamme sinulta:
- Myyntihenkisyyttä ja edustavuutta
- Energisyyttä
- Innokkuutta tarttua uusiin projekteihin
- Täsmällisyyttä ja luotettavuutta
- Kykyä toimia itsenäisesti

Tarjoamme sinulle:
- Koulutuksen työhösi
- Laadukkaita brändejä ja mielenkiintoisia projekteja joiden parissa työskennellä
- Mielekkään työn ihmisten parissa

Aikaisemman kokemuksen promootiotyöstä, hygieniapassin sekä oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin, että löydämme oikeanlaisen, myyntihenkisen ja aikaan saavan henkilön tiimimme jatkoksi.

Saiko hakemuksemme innostuksen kuplimaan vatsassasi? Laita ihmeessä hakemusta tulemaan, löydät hakemuspohjan nettisivuiltamme www.ofrd.fi kohdasta rekry.

Halutessasi voit tutustua meihin lisää osoitteissa www.ofrd.fi ja www.facebook.com/ofrdoy, sieltä löydät työntekijöidemme palautetta meistä ja kuvauksia aiemmin tehdyistä promoista.

Web-osoite: http://www.ofrd.fi Työnantaja: OFRD Oy Sijainti: Oulu, 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian Yhteystiedot: Jeremias Sarvela 040 357 1145 jere@ofrd.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi OFRD Oy Y-tunnus 2278961-2 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet Markkinointitoimisto OFRD

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

601 000 € -24 %

Liiketoiminnan tulos

10 000 € -90 %

Liikevoitto-%

2 % -85 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut OFRD Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus